Recomanacions per la zona

Restaurants

Gòtic – Torà

Una cuina que busca l’excelència i l’origen del producte. Modernitat i tradició en sintonia. Pregunteu per la Palmira!

Antic Forn de Cervera – Cervera

Una meravellosa proposta en una ubicació emblemàtica. Cuina principalment asiàtica elaborada amb molt d’amor en un espai atemporal. Oferta àmplia de vins naturals i sakes. Deixeu-vos sorprendre.

Fonda Ca l’Asturià – Seròs

Proposta sorprenent en mans de dues persones soles. Tot i ser a 1h de cotxe, justifica el viatge. Pels més gourmets, tota una oportunitat.

Comerç ecològic i de proximitat

Mercat de Calaf – Calaf

Cada dissabte l’emblemàtic Mercat de Calaf ofereix als seus visitants productes frescos i de qualitat. Perdeu-vos entre les paradetes per descobrir algunes de les meravelles de la zona.

La Garbiana Pagesa – Tarroja de Segarra

La Garbiana us ofereix producte 100% ecològic i pa enfornat en forn de llenya amb farines locals moltes en molí de pedra. Visita obligada a Tarroja de Segarra.

Antiga Casa Magí – Torà

Si el que voleu és fer brasa, la carn l’heu d’anar a buscar a Torà, a l’Antiga Casa Magí. No us en penedireu. Elaboren tots els productes càrnics que ofereixen ells mateixos i la qualitat és indiscutible.

Fem Cadena – Tàrrega

Si voleu un supermercat amb productes ecològics, us recomanem que aneu fins a Tàrrega. A Fem Cadena hi trobareu producte variat i 100% ecològic.

Enoturisme

Satyrs Artisan Wines – Cal Millàs

Els nostres veïns immediats i atrevits emprenedors disposen d’un magnífic celler a menys d’un minut a peu de Cal Millàs.

Hi podreu fer cates d’uns vins que segur que no haureu tastat mai abans, o bé comprar-hi alguna ampolla per passar millor el cap de setmana. Visiteu el seu web per a més informació.

Scroll to Top